George Simion îşi depune candidatura la prezidenţiale. A adunat aproape 500.000 de semnături

Liderul AUR, George Simion, şi-a depus, luni, candidatura pentru alegerile prezidenţiale. „România să devină o ţară a păcii şi pentru ca toţi românii să beneficieze de bogăţiile ţării”, spune el.

Urmărește
86 afișări
Imaginea articolului George Simion îşi depune candidatura la prezidenţiale. A adunat aproape 500.000 de semnături

George Simion îşi depune candidatura la prezidenţiale. A adunat aproape 500.000 de semnături

„Îmi voi depune azi candidatura pentru ca România să devină o ţară a păcii şi pentru ca toţi românii să beneficieze de bogăţiile ţării”, spune George Simion.

El a fost întâmpinat la BEC de membri şi simpatizanţi AUR.

„Vă mulţumesc tuturor pentru că de şapte zile sunteţi alături de sinistraţi şi daţi un exemplu de solidaritate românească. Doar aşa putem ridica România din noroi, doar aşa putem reconstrui o ţară normală pentru copiii noştri, doar aşa ne putem aduce înapoi de peste hotare românii goniţi de guvernări succesive trădătoare”, le-a spus el celor prezenţi.

George Simion a depus şi lista cu aproximativ 470.000 de semnături de susţinere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici