George Simion şi George Becali deschid lista AUR la Camera Deputaţilor în Bucureşti. Alţi candidaţi de pe listă

  • George Simion, George Becali, Mihai Enache şi Lidia Vadim Tudor deschid lista AUR pentru Camera Deputaţilor în Bucureşti.
  • La Senat, Petrişor Peiu deschide lista partidului în Capitală.
Urmărește
583 afișări
Imaginea articolului George Simion şi George Becali deschid lista AUR la Camera Deputaţilor în Bucureşti. Alţi candidaţi de pe listă

George Simion şi George Becali deschid lista AUR la Camera Deputaţilor în Bucureşti. Alte nume

George Simion, George Becali, Mihai Enache şi Lidia Vadim Tudor deschid lista AUR pentru Camera Deputaţilor în Bucureşti, iar la Senat, pe primele locuri se află Petrişor Peiu, Nina Stelea, Octavian Bădescu şi Antonio Andrusceac.

Liderii AUR au depus, la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti, listele pentru alegerile parlamentare.

„Sunt convins că vom obţine mult mai multe locuri de parlamentar decât în octombrie 2020, când nu ne ştia mai mult de 60% dintre români. Sper să convingem românii în următoarea lună, până ajungem la vot pentru parlamentari. Dezavuăm felul în care actuala coaliţie a ales să îşi bată joc de alegerile parlamentare şi prezidenţiale, nu înţelege nimeni când va fi alegerea pentru parlamentare, când va fi de prezidenţiale. Au comasat iniţial aceste alegeri ca să economisească bani la buget, dar iată că tot 4 duminici vom merge la vot. Românii vor fi confuzi pentru că vor trebui să meargă trei duminici la vot, o alegere neinspirată”, a spus George Simion.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici