Liderii coaliţiei nu au ajuns la un consens privind data alegerilor prezidenţiale - surse

  • Liderii coaliţiei de guvernare nu au ajuns la un consens privind data alegerilor prezidenţiale, susţin surse din lumea politică.
  • Întâlnirea a avut loc miercuri seara.
434 afișări
Imaginea articolului Liderii coaliţiei nu au ajuns la un consens privind data alegerilor prezidenţiale - surse

Liderii coaliţiei nu au ajuns la un consens privind data alegerilor prezidenţiale - surse

Liderii PSD şi PNL s-au întâlnit miercuri, la Palatul Victoria, într-o şedinţă a coaliţiei, pentru a stabili data alegerilor prezidenţiale. Potrivit surselor, nu s-a ajuns la niciun rezultat. Liberalii pledează pentru organizarea alegerilor la sfârşit de an, în noiembrie-decembrie. Asta deoarece alegerile locale şi europarlamentare au perturbat procesul de învăţământ, a declarat luni Nicolae Ciucă.

„Este adevărat că atunci când am discutat calendarul alegerilor, s-a convenit, fără să fie formalizat, ca data alegerilor să fie în septembrie. După modul în care s-au desfăşurat alegerile locale şi europarlamentare şi feedback-ul, mesajele pe care le-am avut din teritoriu, în primul rând de la părinţi – a fost o chestiune legată de faptul că a fost perturbat procesul de învăţământ. Iată că suntem în a opta zi şi nu avem încă rezultatele finale. Au fost şcoli care nu îşi reluaseră, la sfârşitul săptămânii, activitatea, ca atare toţi cei care au examne de capacitate, bacalureat, s-au simţit afectaţi de acest aspect. Mai mult, urmează să avem o periodă de două luni de vară, până în septembrie ştim bine care sunt activităţile, e perioadă de concedii”, declara luni liderul PNL.

Social-democraţii pledează pentru organizarea alegerilor în luna septembrie, aşa cum a fost convenit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici