Radu Mihaiu susţine că sacii cu voturi dintr-o secţie din Sectorul 2 sunt tăiaţi

  • Este în continuare scandal la sectoarele 1 şi 2 la patru zile după alegeri.
  • Radu Mihaiu, primar în funcţie la Sectorul 2 al Bucureştiului, din partea USR, susţine că sacii cu voturi de la secţia 352 au fost tăiaţi şi lipsesc voturi.
708 afișări
Imaginea articolului Radu Mihaiu susţine că sacii cu voturi dintr-o secţie din Sectorul 2 sunt tăiaţi

„Sunt la Biroul Electoral de sector. Mi spune că sacii cu voturi de la secţia 352 au fost tăiaţi. Nu mi se permite să intru în secţie, să particip la renumărare şi să vedem dacă oamenii din comisie confirmă sau nu că sacii au fost tăiaţi. Sacii nu au fost sigilaţi acolo, s-a umblat la ei”, a spus Radu Mihaiu în timpul nopţii de miercuri spre joi.

Acesta a acuzat judecătoarea a instruit jandarmii să nu îl lase să intre în secţie.

„Sunt mai puţine voturi decât susţin membrii comisiei că au fost. Doamna judecător în acest moment a instruit jandarmii să nu mă lase să intru”, a mai spus Mihaiu.

Radu Mihaiu a obţinut renumărarea voturilor dintr-o secţie, iar acum cere extinderea renumărării la alte 30 de secţii.

În urma numărătorii parţiale oficiale, câştigător este Rareş Hopincă, din partea alianţei PSD-PNL.

Nici la Sectorul 1 nu există un rezultat oficial. Primarul în funcţie, Clotilde Armand (USR) susţine că alegerile au fost fraudate, în vreme ce George Tuţă (alianţa PSD-PNL) susţine că are 683 de voturi în plus şi a câştigat alegerile în Sectorul 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici