14 percheziţii în Capitală şi în judeţul Ilfov într-un dosar de proxenetism

Poliţiştii au făcut duminică 14 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţul Ilfov într-un dosar de proxenetism. 17 persoane au fost duse la audieri.

Urmărește
146 afișări
Imaginea articolului 14 percheziţii în Capitală şi în judeţul Ilfov într-un dosar de proxenetism

14 percheziţii în Capitală şi în judeţul Ilfov într-un dosar de proxenetism

Poliţia Capitalei anunţă că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unei locuinţe din Sectorul 2 mai multe persoane ar înlesni practicarea prostituţiei.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că, din ianuarie 2024 până în prezent, bănuiţii le-ar fi asigurat protecţie femeilor, constând în aceea că ar fi supravegheat şi coordonat activitatea de prostituţie, oferindu-le sfaturi şi indicii privind alegerea clienţilor şi relaţionarea cu aceştia, în scopul obţinerii unor sume de bani.

Totodată, bănuiţii ar fi beneficiat de diverse sume de bani rezultate din această activitate.

Poliţiştii au făcut duminică 14 percheziţii domiciliare în Capitală şi în judeţul Ilfov şi au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict. Astfel, au fost ridicate mai multe sume de bani.

De asemenea, 17 persoane au fost duse la audieri, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici