Câinele lui Alain Delon nu va fi eutanasiat şi înmormântat alături de actor, aşa cum dorea acesta

Loubo, câinele lui Alain Delon, nu va fi eutanasiat şi înmormântat alături de starul de cinema, aşa cum dorea acesta, a anunţat marţi Fundaţia Brigitte Bardot, în urma protestelor militanţilor pentru drepturile animalelor.

Urmărește
2736 afișări
Imaginea articolului Câinele lui Alain Delon nu va fi eutanasiat şi înmormântat alături de actor, aşa cum dorea acesta

Câinele lui Alain Delon nu va fi eutanasiat şi înmormântat alături de actor, aşa cum dorea acesta

Alain Delon, care a murit duminică la vârsta de 88 de ani, a declarat că dorea ca animalul, un malinois belgian, să fie eutanasiat şi îngropat cu el. Dar fundaţia care poartă numele actriţei Brigitte Bardot a citat familia lui Delon spunând că dorinţa nu va fi îndeplinită, potivit AFP.

„Nu vă faceţi griji cu privire la Loubo”, a declarat fundaţia într-o postare pe platforma de socializare X.

„Mulţi dintre voi ne-au trimis mesaje cu privire la soarta lui Loubo. El are casa şi familia lui, ne-a confirmat familia lui Alain Delon, care va avea grijă de el. Loubo nu va fi, desigur, eutanasiat”, a adăugat fundaţia.

Delon a anunţat în 2018 că vrea să fie înmormântat împreună cu câinele.

„El este câinele meu de sfârşit de viaţă. Un ciobănesc belgian pe care îl iubesc ca pe un copil”, a declarat Delon pentru revista Paris Match.

„Dacă voi muri înaintea lui, îi voi cere veterinarului să ne lase să murim împreună. Îl va injecta astfel încât să moară în braţele mele. Aş prefera asta decât să ştiu că se va lăsa să moară pe mormântul meu cu atâta suferinţă.”

Câinele Loubo a fost menţionat atunci când familia a anunţat duminică moartea lui Delon.

„Alain Fabien, Anouchka, Anthony, precum şi Loubo, sunt profund întristaţi să anunţe decesul tatălui lor”, au spus copiii actorului într-un comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici