Centrul Infotrafic: Coloane de maşini pe Valea Prahovei şi trafic intens în Eforie Nord şi Agigea

Urmărește
372 afișări
Imaginea articolului Centrul Infotrafic: Coloane de maşini pe Valea Prahovei şi trafic intens în Eforie Nord şi Agigea

Traficul este interns, sâmbătă, la ora 11.00, pe DN 39, în Eforie Nord şi Agigea, iar pe DN1 se circulă în coloană între localităţile Breaza şi Comarnic, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit poliţiştilor, este trafic normal pe A1 Bucureşti - Piteşti, pe A2 Bucureşti - Constanţa şi A3 Bucureşti - Ploieşti.

Pe DN1 Ploieşti - Braşov s-a format o coloană de maşini între localităţile Breaza şi Comarnic, în direcţia de urcare către Braşov. Trafic intens este înregistrat pe raza staţiunilor Azuga şi Buşteni, pe sensul de coborâre spre Ploieşti.

Poliţiştii reamintesc că până în 9 august, pe DN 7 Piteşti-Sibiu, pe tronsonul kilometric 242+600 metri – 250, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, s-a instituit măsura de închidere a circulaţiei rutiere, zilnic, în intervalul orar 06:00 – 20:00, pentru derularea lucrărilor de defrişare versant, ce se impun a fi executate premergător construcţiei autostrăzii Sibiu – Piteşti. În acest interval de timp, traficul rutier se desfăşoară pe rute ocolitoare.

De asemenea, este trafic intens pe DN 39 Constanţa - Vama Veche pe raza staţiunilor Eforie Nord şi Agigea, pe ambele sensuri de mers.

Până la data de 15 iulie.2024, ora 6:00, sunt instituite restricţii de tonaj, pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone, pe DN 39 Agigea - Vama Veche, în perioada desfăşurării Festivalului Beach, Please, din staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa.

De asemenea, sâmbătă şi duminică, în contextul avertizării meteorologice Cod Roşu, în vederea punerii în aplicare a restricţiilor de trafic pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în intervalul orar 10:00-20:00, nu se mai permite intrarea în ţară prin Vama Albiţa, judeţul Vaslui, a niciunui vehicul din această categorie care nu face parte dintre cele exceptate.

Pentru a evita aglomeraţia pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative şi a intervalelor orare aglomerate, astfel:

Pentru DN 1 Bucureşti - Ploieşti – Braşov, pot fi folosite ca rute ocolitoare, următoarele artere rutiere: Bucureşti – Autostrada A3 – Ploieşti – Cheia - DN 1A Braşov; Bucureşti - A1 – Piteşti – Câmpulung - DN 73 Râşnov; Bucureşti - DN 71 – Târgovişte - DN 72A – Câmpulung - DN 73 Râşnov; Bucureşti – Târgovişte - DN 71 Sinaia.

Pentru autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, alternativele rutiere sunt Bucureşti – DN2 - Urziceni – DN2A- Hărşova – Constanţa; Bucureşti- DN3 – Fundulea – Lehliu – A2 – Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici