Clujean care urma să vândă cocaină şi droguri 2MMC la UNTOLD, arestat preventiv

  • Un clujean care avea în maşină 70 de grame de substanţă psihoactivă 2MMC şi cocaină, pe care urma să le vândă la UNTOLD a fost prins de poliţişti şi de procurorii DIICOT.
  • În urma percheziţiei domiciliare, la locuinţa bărbatului s-au găsit şi alte probe.
Urmărește
190 afișări
Imaginea articolului Clujean care urma să vândă cocaină şi droguri 2MMC la UNTOLD, arestat preventiv

Imagine cu caracter ilustrativ

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Cluj au dispus duminică reţinerea unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv şi deţinere de droguri de mare risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant, în Cluj Napoca, în timp ce deţinea în maşină peste 70 grame substanţă psihoactivă 2MMC, destinată comercializării.

De asemenea, asupra lui au fost găsite o cantitate de cocaină, un grinder, un cântar electronic şi mai multe plicuri ziplock.

Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa acestuia, fiind identificate şi ridicate mai multe plicuri conţinând cantităţi de substanţă cristalină, obiecte purtând urme de substanţă, sume de bani în lei şi euro, precum şi alte mijloace de probă.

Există suspiciunea că bărbatul urma să le comercializeze la festivalul de muzică ce se desfăşura în municipiul Cluj Napoca.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici