Defecţiune la locomotiva unui tren Interregio Bucureşti Nord – Constanţa

O defecţiune cu degajare de fum a avut loc joi la locomotiva unui tren Interregio Bucureşti-Nord-Constanţa, a anunţat CFR Călători.

Urmărește
1365 afișări
Imaginea articolului Defecţiune la locomotiva unui tren Interregio Bucureşti Nord – Constanţa

Defecţiune la locomotiva unui tren Interregio Bucureşti Nord – Constanţa

Potrivit unui comunicat al companiei, defecţiune a apărut în staţia Brăneşti.

„Mecanicul trenului a acţionat conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii, a avizat serviciul 112 şi a intervenit cu mijloacele din dotare până la sosirea echipei de intervenţie. Siguranţa şi securitatea pasagerilor nu au fost puse în pericol”, se arată în comunicat.

CFR Călători anunţă că pasagerilor li se va oferi apă în staţiile Ciulniţa şi Feteşti.

Trenul IR 1881 îşi va relua circulaţia cu o locomotivă de ajutor.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de o comisie de cercetare, transmite compania de transport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici