Două autoturisme şi o cisternă au fost implicate într-un accident mortal pe DN 13B

Un bărbat a murit, marţi dimineaţa, într-un accident produs pe DN 13B, în judeţul Covasna, în care au fost implicate două autoturisme şi o cisternă.

Urmărește
189 afișări
Imaginea articolului Două autoturisme şi o cisternă au fost implicate într-un accident mortal pe DN 13B

Imagine cu caracter ilustrativ

Potrivit IPJ Covasna, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un accident care a avut loc pe DN 13 E, în afara localităţii Brateş.

Din verificări a reieşit că un bărbat de 74 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 13 E, în condiţii care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-o autocisternă. Autoturismul care circula în spatele celui condus de bărbat a fost şi el angrenat în coliziune, iar apoi a ieşit în afara părţii carosabile.

În ciuda eforturilor echipajului medical sosit la faţa locului, bărbatul de 74 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

De asemenea, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a beneficiat de îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la spital pentru continuarea investigaţiilor de specialitate

În cazul şoferului autocisternei şi al conducătoarei auto, rezultatul testării cu aparatul alcooltest nu a indicat consumul de băuturi alcoolice. Ulterior, acestora le vor fi recoltate şi probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Traficul în zonă a fost blocat, timp de mai multe ore, pentru efectuarea cercetărilor, fiind dirijat pe ruta alternativă DJ 121A – Boroşneu – Dobolii – Zagon – Păpăuţi – Covasna.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a stabili toate circumstanţele legate de producerea accidentului rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici