Incendiu masiv la o rafinărie de petrol din Rusia, după un atac ucrainean cu dronă

O rafinărie din sudul Rusiei a fost închisă în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui atac cu dronă ucraineană în regiunea Rostov-pe-Don, în apropiere de graniţă, a anunţat guvernatorul Vasili Golubev, potrivit ukrinform.net.

816 afișări
Imaginea articolului Incendiu masiv la o rafinărie de petrol din Rusia, după un atac ucrainean cu dronă

Incendiu masiv la o rafinărie de petrol din Rusia, după un atac ucrainean cu dronă

„În urma unui atac cu dronă, a izbucnit un incendiu la rafinăria din Novoşahtinsk. Serviciile de urgenţă sunt la faţa locului" şi "activitatea a fost suspendată", scrie pe Telegram Vasily Golubev.

Fabrica este considerată, potrivit The Guardian, una dintre cele mai importante rafinării de petrol din sudul Rusiei. Situată la aproximativ 10 km est de graniţă, a fost vizat de atacuri ucrainene de mai multe ori.

O altă lovitură cu dronă în Rusia a distrus miercuri noaptea un rezervor de petrol dintr-un depozit din Stary Oskol , la nord de graniţa cu Ucraina, a declarat guvernatorul regional Belgorod, Vyacheslav Gladkov.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici