Lucrările de reparaţii la Podul Prieteniei încep în iulie şi vor dura 730 de zile

Guvernatorul districtului Ruse a anunţat, în cadrul unei întâlniri avute vineri cu autorităţi din România, că lucrările de reparaţii la Podul Prieteniei vor începe în a a doua jumătate a lunii iulie a.c. şi vor dura 730 de zile, a anunţat Prefectura Giurgiu.

531 afișări
Imaginea articolului Lucrările de reparaţii la Podul Prieteniei încep în iulie şi vor dura 730 de zile

Sursa foto: Facebook / Instituţia Prefectului -Judeţul Giurgiu

Oficialităţile din Giurgiu şi Ruse s-au reunit vineri în cadrul unei întâlniri de lucru care s-a desfăşurat la sediul Prefecturii Giurgiu.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, întâlnirea a avut loc la solicitarea părţii bulgare, în contextul demarării în perioada următoare a lucrărilor de reparaţii pe Podul Prieteniei dintre Ruse şi Giurgiu.

„Guvernatorul districtului Ruse a precizat că lucrările de reparaţii la Podul <Prieteniei> vor începe în a a doua jumătate a lunii iulie a.c. şi vor dura 730 de zile.
În acest sens, autorităţile bulgare şi cele române colaborează permanent în vederea implementării măsurilor necesare pentru a sprijini cetăţenii care tranzitează Podul <Prieteniei>, astfel încât efectele lucrărilor de reparaţii să fie cât mai mici, mai ales că acestea se vor desfăşura în perioada vacanţelor de vară”, a transmis Prefectura Giurgiu.

Printre măsurile luate se amintesc semaforizarea dirijată şi dirijarea traficului de către poliţiştii de frontieră în zonele afectate de lucrările de reparaţii.

În acest context, autorităţile române recomandă cetăţenilor să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici