Mercedes merge la război. Camioanele germane, trimise pe frontul din Ucraina

Germania a livrat un număr de 41 de camioane forţelor de la Kiev aflate pe front.

2551 afișări
Imaginea articolului Mercedes merge la război. Camioanele germane, trimise pe frontul din Ucraina

Germania a livrat poliţiştilor de frontieră ucraineni 41 de camioane Mercedes Arocs, pentru a îmbunătăţi logistica pe front, a informat presa de la Kiev.

Vehiculele au fost predate şefului Serviciului Grăniceri de Stat al Ucrainei de către ambasadorul german Martin Jaeger, se precizează în anunţ.

Şi Spania ajută Ucraina. Un al doilea transport de rachete antiaeriene cu rază lungă de acţiune Patriot, trimis de Spania, a sosit vineri în Ucraina. Un prim lot de arme de apărare fusese expediat de la Madrid în aprilie.

Acest lucru a fost raportat de surse guvernamentale citate de agenţia EFE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici