O bătrână de 76 de ani a fost accidentată de o maşină de poliţie

  • O bătrână de 76 de ani, care traversa strada prin loc nepermis, a fost accidentată duminică de o maşină de poliţie în municipiul Sfântu Gheorghe.
  • Agentul de poliţie care conducea autospeciala a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu a indicat consumul de băuturi alcoolice.
Urmărește
158 afișări
Imaginea articolului O bătrână de 76 de ani a fost accidentată de o maşină de poliţie

„În dimineaţa zilei de 23 iunie, în jurul orei 09:45, o autospecială de poliţie care se deplasa pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, ajunsă pe strada Jozsef Attila a surprins şi accidentat o femeie de 76 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis”, anunţă IPJ Covasna.

În urma accidentului, femeia a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi ulterior a fost transportată la spital, pentru continuarea investigaţiilor de specialitate.

„Agentul de poliţie care conducea autospeciala a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu a indicat consumul de băuturi alcoolice. Ulterior, acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, pentru a clarifica toate circumstanţele legate de producerea accidentului rutier, fiind informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Sfântu Gheorghe”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici