Peste 1100 de sesizări privind posibile infracţiuni sau contravenţii în legătură cu alegerile

Poliţiştii au primit 1.181 de sesizări cu privire la săvârşirea unor posibile infracţiuni sau contravenţii în legătură cu procesul electoral şi au deschis aproape 300 de dosare penale cu privire la săvârşirea unor infracţiuni.

53 afișări
Imaginea articolului Peste 1100 de sesizări privind posibile infracţiuni sau contravenţii în legătură cu alegerile

Peste 1100 de sesizări privind posibile infracţiuni sau contravenţii în legătură cu alegerile

„Până la această oră au fost înregistrate 1,181 de sesizări cu privire la săvârşirea unor posibile infracţiuni sau contravenţii în legătură cu procesul electoral. 461 de sesizări nu s-au confirmat, iar 121 sunt în curs de verificare”, spune comisarul şef de poliţie Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne.

Ea afirmă că şapte sesizări care nu erau de competenţa MAI au fost transmise către alte autorităţi.

„Până la această oră au fost au fost întocmite 294 de dosare penale cu privire la săvârşirea unor infracţiuni. Au fost aplicate 361 de sancţiuni contravenţionale, 186 de amenzi de peste 200.00 de lei şi 175 de avertismente”, încheie Dajbog.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici