Proiect unic în regiunea Galaţi - Încep lucrările la o pistă de biciclete de 22,8 kilometri

Proiectul construcţiei unei piste de biciclete de 22,8 km, care va lega municipiul Galaţi de Pădurea Gârboavele şi localitatea Smârdan, a fost aprobat joi de preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, care a semnat ordinul de începere a lucrărilor.

Urmărește
2207 afișări
Imaginea articolului Proiect unic în regiunea Galaţi - Încep lucrările la o pistă de biciclete de 22,8 kilometri

Sursa foto: Facebook / Costel Fotea

Acesta este un proiect unic în regiune, menit să ofere o alternativă ecologică şi sănătoasă de transport pentru locuitori, transmite Consiliul Judeţean Galaţi.

Traseul va porni de la Lacul Vânători, va trece prin comuna Vânători şi Pădurea Gârboavele şi va include o rută alternativă prin Odaia Manolache – Smârdan – DJ251. Pista va fi dotată cu două sensuri de circulaţie, rasteluri pentru biciclete, sisteme de monitorizare, echipamente de protecţie, pasaje şi iluminat public, oferind siguranţă şi confort tuturor utilizatorilor.

Valoarea investiţiei se ridică la peste 24 de milioane de lei, fondurile provenind din surse europene.

„Este un proiect de suflet pentru mine, unic în regiune, care va oferi gălăţenilor o alternativă sănătoasă şi ecologică de transport, dar şi un traseu spectaculos pentru plimbări în natură”, a declarat Costel Fotea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici