Sibiu: 4 dealeri care vindeau droguri tip cristal, arestaţi

  • Patru dealeri care vindeau droguri de tip cristal în judeţul Sibiu au fost arestaţi preventiv vineri.
  • Drogurile erau vândute inclusiv copiilor.
Urmărește
123 afișări
Imaginea articolului Sibiu: 4 dealeri care vindeau droguri tip cristal, arestaţi

Sibiu: 4 dealeri care vindeau droguri tip cristal, arestaţi

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sibiu, au documentat activitatea infracţională a 4 bărbaţi, cu vârste între 18 şi 34 de ani, din judeţul Sibiu, cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată şi efectuare fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada ianuarie – iulie 2024, trei dintre aceştia ar fi procurat, deţinut şi comercializat către consumatori din judeţul Sibiu diferite cantităţi de drog de mare risc, sub formă de cristal (4-CMC).

Cu privire la un alt bărbat, cercetările efectuate au arătat că, în acelaşi interval de timp, ar fi vândut unor consumatori din judeţul Sibiu, inclusiv minori, diferite cantităţi de substanţe psihoactive. De asemenea, la data de 17 iulie 2024, acesta a fost depistat deţinând, în scopul vânzării, 5,30 grame de substanţă psihoactivă 2-MMC.

În urma celor 4 percheziţii domiciliare, efectuate joi în municipiul Sibiu şi în satul Ludoş, au fost descoperite şi ridicate 24 de grame de drog de mare risc (4-CMC), porţionate în 46 de pungi de tip ziplock , o cantitate de canabis porţionată şi ambalată într-un plic transparent, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea a patru persoane.

A fost sesizat vineri judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici