Trenuri întârziate pe ruta Deda - Miercurea Ciuc - Braşov - Bucureşti

Trenurile care circulă pe ruta Deda - Miercurea Ciuc - Braşov - Bucureşti se confruntă cu întârzieri din cauza unor probleme la infrastructura feroviară.

Urmărește
400 afișări
Imaginea articolului Trenuri întârziate pe ruta Deda - Miercurea Ciuc - Braşov - Bucureşti

Trenuri întârziate pe ruta Deda - Miercurea Ciuc - Braşov - Bucureşti

Ca urmare a unor probleme la infrastructura feroviară între staţiile Băile Tuşnad – Bicsadu Oltului de pe secţia Miercurea Ciuc – Braşov (circulaţie închisă temporar din cauza şinei şerpuite), trenul IR 1645 Bucureşti Nord – Târgu Mureş staţionează în gara Malnaş Băi.

Din această cauză ar putea fi afectată circulaţia următoarelor trenuri CFR Călători: Regio 4513 Braşov – Topliţa, Regio 4514 Deda /Siculeni – Braşov, IR 1646 Târgu Mureş – Braşov cu grupă de Bucureşti Nord, precum şi alte trenuri care circulă pe ruta Braşov – Bucureşti Nord.

„CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate. Circulaţia în zona afectată se desfăşoară în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, transmite compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici