VIDEO  Un cal din garda Regelui Charles al III-lea a muşcat o turistă. Soldaţii pot folosi baionetele

La intrarea în Household Cavalry Museum din Londra există un ritual căruia puţini turişti îi pot rezista: să se fotografieze lângă unul dintre caii Regelui Chales al III-lea.

Urmărește
4202 afișări
Imaginea articolului Un cal din garda Regelui Charles al III-lea a muşcat o turistă. Soldaţii pot folosi baionetele

Problema este că, de prea multe ori, oamenii ignoră semnul de avertizare proeminent pe care scrie: „Atenţie. Caii pot lovi sau muşca. Nu atingeţi frâiele. Vă mulţumesc”.

În ultimele zile a devenit viral videoclipul unei turiste care a fost muşcată de braţ. Totul a durat câteva clipe, durerea a fost considerabilă şi, în timp ce un alt turist o trata, femeia a leşinat.

Înainte să se întâmple incidentul, calul dăduse deja semne clare de nerăbdare faţă de alţi doi turişti care se apropiaseră prea mult de el.

Al treilea turist, fata muşcată, a sosit ţopăind. Nu este de mirare că animalul a vrut să-i „spună” să păstreze distanţa.

În 2023, ca răspuns la un alt incident similar, Ministerul britanic al Apărării a emis o declaraţie pentru New York Post în care spunea că aceşti cai îşi fac doar treaba, păzindu-l pe rege:

„Semnele arată clar avertismente că animalele pot muşca şi că turiştii trebuie să păstreze distanţa publică”.

În răspuns se reaminteşte că şi soldaţii călare au voie să meargă mai departe: „Dacă oamenii încep să se comporte agresiv, soldaţii pot scoate chiar baionetele”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici