Un şofer bănuit că era drogat a lovit cu maşina un adolescent şi a fugit

Un bărbat de 33 de ani este cercetat după ce duminică seara a lovit cu maşina un adolescent, în Alba, iar apoi a fugit. Din primele analize făcute după ce a fost prins a reieşit că bărbatul era drogat.

Urmărește
102 afișări
Imaginea articolului Un şofer bănuit că era drogat a lovit cu maşina un adolescent şi a fugit

Un şofer bănuit că era drogat a lovit cu maşina un adolescent şi a fugit

Accidentul s-a produs în localitatea Ciugud, judeţul Alba, unde un băiat în vârstă de 15 ani, în timp ce mergea pe drum, a fost acroşat de o maşină al cărei şofer şi-a continuat drumul.

În urma accidentului, adolescentul a suferit răni la braţul stâng.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, cu ajutorul informaţiilor furnizate de victimă, poliţiştii au reuşit să identifice autoturismul implicat în accident şi pe şoferul acestuia, un tânăr de 33 de ani, din comuna Ciugud.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar şi cu aparatul care detectează prezenţa drogurilor în salivă, al cărui rezultat a fost pozitiv.

”Şoferul a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă a fost sau nu sub influenţa substanţelor interzise. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, arată reprezentantul IPJ Alba, într-un comunicat de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici