Un tânăr de 27 de ani din Tecuci şi-a omorât tatăl şi a fugit de acasă

  • Un tânăr de 27 de ani din Tecuci şi-a omorât, duminică, tatăl şi a fugit.
  • Poliţiştii l-au găsit într-o comună apropiată şi l-au reţinut.
  • Tânărul va fi prezentat luni instanţei pentru arestare preventivă.
Urmărește
179 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 27 de ani din Tecuci şi-a omorât tatăl şi a fugit de acasă

Imagine cu caracter ilustrativ

„La data de 11 august 2024, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, de către o femeie, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, cu privire la faptul că soţul său nu mai răspunde la telefon şi nu ştie unde se află acesta. Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul bărbatului de 57 de ani, din aceeaşi localitate, unde l-au găsit pe acesta decedat, prezentând mai multe urme de violenţă pe corp. Bărbatul cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, fiul bărbatului, de 27 de ani, nu a fost găsit la domiciliul comun”, potrivit IPJ Galaţi.

Tânărul a fost găsit în comuna Barcea, din judeţul Galaţi, fiind imobilizat de către poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, a fost luată măsura reţinerii bărbatului de 27 de ani, pentru 24 de ore, urmând ca, luni să fie prezentat Tribunalului Galaţi cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici