Andy Murray se va retrage din tenis după Jocurile Olimpice de la Paris. Doar doi supravieţuitori din Big Four

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis după Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, scrie BBC.

Urmărește
185 afișări
Imaginea articolului Andy Murray se va retrage din tenis după Jocurile Olimpice de la Paris. Doar doi supravieţuitori din Big Four

Andy Murray se va retrage din tenis după Jocurile Olimpice de la Paris. Doar doi supravieţuitori din Big Four

Sportivul în vârstă de 37 de ani plănuieşte să joace în probele de simplu şi dublu la Paris.

„Am ajuns la Paris pentru ultimul meu turneu de tenis”, a scris Murray pe X.

El a spus că să concureze pentru Marea Britanie a fost memorabil şi că „sunt extrem de mândru să ajung să o fac pentru ultima dată”

Murray a devenit primul jucător de tenis masculin care a câştigat două titluri olimpice la simplu, în 2012, când l-a învins pe Roger Federer, şi patru ani mai târziu, când l-a învins pe argentinianul Juan Martin del Potro la Rio.

Competiţia de tenis de la Jocurile Olimpice începe pe 27 iulie, iar Murray, care şi-a făcut debutul olimpic la Beijing 2008, va juca atât la simplu, cât şi la dublu, la a cincea şi ultima sa participare la Jocurile Olimpice, scrie Reuters.

Din celebrul Big Four vor rămâne în activitate doar sârbul Novak Djokovic şi spaniolul Rafael Nadal, după ce elveţianul Roger Federer s-a retras.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
andy murray,
tenis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici