Căpitanul lui Real Madrid, Nacho, va părăsi clubul

Fundaşul şi căpitanul echipei Real Madrid, Nacho, pleacă după o şedere de 23 de ani pe Santiago Bernabeu, a anunţat marţi clubul din LaLiga. Internaţionalul spaniol în vârstă de 34 de ani a câştigat cu Real Madrid şase titluri de Liga Campionilor, precum şi patru titluri LaLiga şi două Copa del Rey.

Urmărește
277 afișări
Imaginea articolului Căpitanul lui Real Madrid, Nacho, va părăsi clubul

Sursa foto: Facebook

„Real Madrid anunţă că Nacho, căpitanul echipei noastre, a decis să îşi încheie cariera de jucător la Real Madrid", a declarat clubul spaniol într-un comunicat.

„Real Madrid doreşte să îşi exprime recunoştinţa şi afecţiunea faţă de Nacho, una dintre marile legende ale clubului nostru. Nacho îşi încheie cariera la Real Madrid în calitate de căpitan care a ridicat al 15-lea trofeul Ligii Campionilor pe Wembley, ca unul dintre cei cinci jucători care au câştigat şase Cupe Europene în istoria fotbalului şi cu cel mai mare număr de titluri din istoria clubului nostru".

Numele lui Nacho a fost legat de o mutare la echipa Al-Qadsiah din Saudi Pro League.

„De când a sosit la academia noastră de tineret ca un copil (în 2001), Nacho a fost întotdeauna un exemplu pentru toată lumea şi a primit afecţiunea, recunoaşterea şi admiraţia tuturor suporterilor madridistas", a declarat preşedintele Realului, Florentino Perez.

„În 2001, Nacho s-a alăturat echipei Real Madrid la vârsta de doar 10 ani şi a jucat la academia de tineret până la debutul în prima echipă în 2012. De atunci a apărat tricoul nostru timp de 12 sezoane, într-una dintre cele mai de succes perioade din istoria lui Real Madrid. În acest timp a jucat 364 de meciuri şi a câştigat 26 de trofee: 6 Cupe Europene, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe Europene, 4 campionate spaniole, 2 Copa del Rey şi 5 Supercupe ale Spaniei.

De asemenea, a câştigat Campionatul European Under-21 şi Liga Naţiunilor cu echipa naţională a Spaniei, iar în prezent participă la Campionatul European UEFA 2024 din Germania.

„Real Madrid este şi va fi întotdeauna casa lui".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici