Cine e noul favorit pentru postul de selecţioner al României, după refuzul lui Gheorghe Hagi

  • Gheorghe Hagi a anunţat luni după amiază că nu poate prelua echipa naţională de fotbal masculin a României, conform frf.ro.
  • Odată cu refuzul lui Hagi, Federaţia Română de Fotbal trece la negocierile cu următorul nume de pe lista propusă de Comisia Tehnică, nume ce nu a fost încă făcut public.
Urmărește
1159 afișări
Imaginea articolului Cine e noul favorit pentru postul de selecţioner al României, după refuzul lui Gheorghe Hagi

„În perioada imediat următoare, Administraţia FRF urmează să identifice cea mai bună variantă pentru postul de selecţioner al României, în baza nominalizărilor Comisiei Tehnice”, scrie frf.ro, fără a face precizări referitoare la numele noului antrenor vizat.

Într-o postare recentă din social media, fostul mare fotbalist român Marcel Puşcaş, a dat de înţeles că cea mai bună variantă în viziunea sa este Dorinel Munteanu, actualul manager al Oţelului Galaţi.

Însă, surse apropiate membrilor din Comisia Tehnică a FRF susţin că al doilea favorit, cu şanse mari să accepte nominalizarea, este Adrian Mutu.

Mutu, liber de contract de când a plecat de la CFR Cluj, a mai antrenat echipa naţională la nivelul Under 21 şi cunoaşte mare parte a actualilor jucători, unii fiind componenţi ai echipei antrenate de el.

Cel supranumit „Briliantul” şi-a mai manifestat public dorinţa de a antrena naţionala mare, fapt care duce la concluzia că, în cazul informaţiile vehiculate sunt corecte, el va fi noul selecţioner al echipei naţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici