Cine e pe primul loc? U Cluj e campioană de toamnă în Superligă, după 2-0 cu Oţelul Galaţi

  • Universitatea Cluj încheie în poziţia de lider al clasamentului turul Superligii, după ce a învins vineri seara pe Oţelul Galaţi, în derby-ul ultimei etape, a 13-a.
  • Campioana de toamnă a marcat în repriza secundă prin Nistor şi Thiam, impunându-se cu 2-0.
Urmărește
193 afișări
Imaginea articolului Cine e pe primul loc? U Cluj e campioană de toamnă în Superligă, după 2-0 cu Oţelul Galaţi

Cine e pe primul loc? U Cluj e campioană de toamnă în Superligă, după 2-0 cu Oţelul Galaţi

După o primă repriză fără ocazii demne de remarcat, studenţii au deschis scorul din penalty, în minutul 61, după un henţ involuntar în careu. Nistor a transformat fără emoţii.

Thiam a dublat avantajul gazdelor, 9 minute mai târziu, după ce şutul lui Blănuţă din careu a fost respins în faţă de Popescu, senegalezul fiind pe fază, pentru a marca cu capul.

Încercările gălăţenilor de a reveni în meci s-au soldat doar cu un şut pe poartă, respins de Gertmonas.

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 şi e campioană de toamnă, cu 26 de puncte, indiferent de rezultatul celorlate meciuri ale rundei cu numărul 13. Oţelul Galaţi rămâne pentru moment pe locul 3, după primul meci pierdut în acest sezon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici