Echipa de tineret a României debutează miercuri la Campionatul Mondial de handbal feminin

  • Echipa naţională de tineret la handbal feminin a României debutează miercuri la Campionatul Mondial din Macedonia de Nord.
  • Cea de-a 24-a ediţie a mondialului, a doua cu 32 de echipe la start, începe pentru România cu o confruntare dificilă în compania Braziliei.
Urmărește
108 afișări
Imaginea articolului Echipa de tineret a României debutează miercuri la Campionatul Mondial de handbal feminin

Echipa de tineret a României debutează miercuri la Campionatul Mondial de handbal feminin

Echipele se vor înfrunta în cele trei arene din capitala Macedoniei de Nord, Skopje, România urmând să dispute confruntările din grupă în sala Boris Trajkovski.

Cu 116 meciuri programate pe toată durata competiţiei, cele mai bune echipe de tineret din lume se vor lupta pentru trofeul care este deţinut în prezent de Norvegia.

România face parte din Grupa A, alături de Brazilia, Iran şi Olanda.

Programul meciurilor României în faza grupelor, la Campionatul Mondialul de tineret, feminin:

19 iunie, ora 12:15, România- Brazilia
20 iunie, ora 16:45, Iran- România
22 iunie, ora 16:45, România- Olanda

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici