John Textor, patronul lui Lyon, a făcut o ofertă pentru a deveni acţionar majoritar la Everton

  • Proprietarul clubului de fotbal francez Olympique Lyonnais, John Textor, a trimis o ofertă lui Everton pentru a deveni noul proprietar majoritar, potrivit unor informaţii exclusive ale The Guardian.
  • Publicaţia scrie că oferta lui Textor are aceiaşi termeni ca cea din runda anterioară de licitaţie.
Urmărește
73 afișări
Imaginea articolului John Textor, patronul lui Lyon, a făcut o ofertă pentru a deveni acţionar majoritar la Everton

John Textor, patronul lui Lyon, a făcut o ofertă pentru a deveni acţionar majoritar la Everton

În iunie, Textor a pierdut în faţa grupului Friedkin (care deţine şi AS Roma), care a ajuns la un acord pentru a cumpăra participaţia de 94,1% a lui Farhad Moshiri în club. Cu toate acestea, firma americană de investiţii s-a retras din afacere în iulie, ca urmare a preocupărilor legate de împrumutul de 200 de milioane de lire sterline acordat clubului de 777 Partners în timpul încercării lor nereuşite de a deveni proprietari.

The Guardian notează că există un obstacol semnificativ în calea lui Textor. Omul de afaceri american deţine deja o participaţie minoritară la Crystal Palace şi va trebui să o vândă înainte de a i se permite să cumpere Everton. Cu toate acestea, se crede că Textor este încrezător că vânzarea cotei sale de 40% nu va fi o problemă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici