Mitriţă învinge singur pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Universitatea Craiova e lideră în Superligă

  • Mitriţă a marcat două goluri duminică seara în confruntarea câştigată de Universitatea Craiova cu 2-1 în deplasare la Sepsi Osk Sfântu Gheorghe, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Superligii la fotbal masculin.
  • Oltenii, neînvinşi în sezonul actual, fac 11 puncte şi sunt lideri.
Urmărește
270 afișări
Imaginea articolului Mitriţă învinge singur pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Universitatea Craiova e lideră în Superligă

Mitriţă învinge singur pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Universitatea Craiova e lideră în Superligă

Eroul meciului, Alexandru Mitriţă, a deschis scorul în minutul 32, cu o scăriţă, singur cu portarul. Prima repriză s-a încheiat cu o dublă ocazie a gazdelor, Popescu opunându-se de două ori la execuţiile lui Neskovic şi Debeljuh.

Acelaşi Debeljuh a egalat în minutul 69, reuşita sa fiind verificată de asistenţii VAR înainte de a fi fost validată.

Mitriţă a marcat golul victoriei în minutul 82, cu un şut plasat la vinclul porţii lui Niczuly, oltenii ratând încă o ocazie de a majora la 3-1, după un şut în bară.

Sepsi OSK rămâne cu 8 puncte, pe locul 4, în timp ce Universitatae e lideră, cu 11 puncte, la egalitate cu Oţelul Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici