Naţionala de tineret a câştigat un prim meci important la mondialele de handbal feminin

  • Handbalistele echipei naţionale de tineret au obţinut miercuri un prim rezultat pozitiv la Campionatul Mondial ce are loc în Macedonia, la Skopje.
  • România a învins Brazilia cu 26-25 (13-13), în primul meci al grupei A.
  • Următoarea partidă se joacă joi, în compania Iranului.
203 afișări
Imaginea articolului Naţionala de tineret a câştigat un prim meci important la mondialele de handbal feminin

Sursa foto: Facebook

Handbalistele conduse de trioul Simona Maior-Paşca, Valentina Ardean-Elisei şi Luminiţa Huţupan au avut o primă repriză mai timidă, în care au fost conduse cu 5-10 la jumătatea reprizei. A fost momentul de trezire a româncelor, care au reuşit patru goluri consecutive şi au intrat la pauză cu o remiză 13-13.

A doua parte a aparţinut aproape în întregime tricolorelor, care au dus corul la o diferenţă maximă de 5 goluri (22-17), dar au cedat avantajul pe final, când au fost la un pas de o remiză.

La ultimul atac al României, la scorul de 36-35, Boiciuc a ratat şi Brazilia a avut contraatacul şi om singur cu portarul.

Ana Maria Cristea a parat din poziţie unu la unu cu Dos Santos şi a adus victoria României, ale cărei golghetere au fost Boiciuc (11) şi Lixăndroiu (8), ultima fiind declarată şi jucătoarea meciului.

Meciul doi, cu Iran se joacă joi, de la ora 16.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici