România are 92 de sportivi calificaţi la Paris 2024

  • România are 92 de sportivi calificaţi la Paris 2024.
  • Sportivul Eduard Ionescu s-a calificat în proba de simplu masculin a concursului de tenis de masă la Jocurile Olimpice de la Paris, graţie poziţiei ocupate în clasamentul mondial.
Urmărește
146 afișări
Imaginea articolului România are 92 de sportivi calificaţi la Paris 2024

România are 92 de sportivi calificaţi la Paris 2024

Federaţia Internaţională de Tenis de Masă a omologat clasamentul la nivel mondial, astfel că Eduard Ionescu, ocupantul locului 72, a devenit al 92-lea membru al delegaţiei olimpice tricolore, fiind prezent în premieră la o ediţie a Jocurilor Olimpice, anunţă Agenţia Naţională pentru Sport.

Totodată, urmare a aceleiaşi omologări, Ovidiu Ionescu, nr. 45 mondial, va concura şi în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce se calificase deja alături de Bernadette Szocs în cea de dublu mixt.

Prin aceste calificări, tenisul de masă românesc va fi reprezentat la Paris 2024 de echipa naţională feminină, Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara în proba de simplu feminin, Ovidiu Ionescu şi Eduard Ionescu în proba de simplu masculin şi perechea de dublu mixt Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici