Naţionala feminină de handbal a României nu reuşeşte calificarea în sferturi la mondialul de tineret

  • Echipa naţională de handbal feminin a înregistrat o nouă înfrângere la campionatul mondial de tineret, din Macedonia de Nord.
  • Tricolorele au fost învinse a doua oară consecutiv, de data aceasta de Elveţia, cu 26-27, şi au ratat astfel prezenţa în sferturile de finală ale competiţiei.
Urmărește
236 afișări
Imaginea articolului Naţionala feminină de handbal a României nu reuşeşte calificarea în sferturi la mondialul de tineret

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Handbal

Primul meci din faza grupelor principale trebuia câştigat de tricolore, pentru a păstra şanse de calificare în faza meciurilor eliminatorii, după ce româncele au început cu zero puncte, după grupa preliminară.

Tinerele handbaliste române au făcut multe greşeli individuale şi au ratat mult de la linia de 9 metri.
Lixăndroiu a ratat la ultima fază a meciului, irosind şansa egalării, după ce portarul Ioana Niţă apărase la faza anterioară o aruncare de la 7 metri.

Mariam Mohamed a primit cartonaş roşu cu 5 minute înainte de final, după ce a lovit o adversară.

După înfrângerea în faţa Elveţiei, România va evolua doar în turneul pentru locurile 9-12. Până atunci, tricolorele mai au de jucat un meci în grupa principală, împotriva Egiptului, marţi, de la ora 16.45.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici