Organizatorii Jocurilor Olimpice din Tokyo au confirmate toate locaţiile pentru desfăşurarea evenimentului de anul viitor

  • Olimpiada din Tokyo şi-a reluat cursul organizării
  • Organizatorii au stabilit locaţiile în care evenimentul va avea loc
  • Preşedintele Comitetului Olimpic a salutat demersurile întreprinse de organizatori
217 afișări
Imaginea articolului Organizatorii Jocurilor Olimpice din Tokyo au confirmate toate locaţiile pentru desfăşurarea evenimentului de anul viitor

Sursa foto: profimedia

Organizatorii Jocurilor Olimpice din Tokyo au stabilit locaţiile pe care se vor desfăşura întrecerile sportive. Programul Olimpiadei care va avea loc vara viitoare a fost finalizat iar evenimentele se vor desfăşura identic ca la ediţiile anterioare.

Au existat îndoieli în privinţa utilizării anumitor locaţii, dar acum a fost confirmat faptul că toate cele 43 de arene competiţionale au fost rezervate şi vor fi disponibile.

Preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional, Thomas Bach, a declarat: „Satul Olimpic este inima care bate a Jocurilor Olimpice, în timp ce arenele sunt sufletul său. Sunt încântat că satul şi locaţiile au fost confirmate pentru anul viitor. Acest lucru înseamnă că sportivii vor avea parte de o experienţă unică în viaţă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici