Paris 2024 - David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber cu cel mai bun timp. Se vede prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice

  • Înotătorul român David Popovici a obţinut duminică, în reuniunea de seară un loc în finala probei de 200 metri liber de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • Românul s-a calificat fără emoţii, cu cel mai bun timp, în ultimul act.
  • Finala se va disputa luni seara, în La Defense Arena.
Urmărește
1023 afișări
Imaginea articolului Paris 2024 - David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber cu cel mai bun timp. Se vede prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice

Paris 2024 - David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber cu cel mai bun timp. Se vede prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice

Popovici a evoluat în semifinala a doua şi a condus cursa din La Defense Arena de la un capăt la celălalt, fiind primul la fiecare din cele trei întoarceri.

El a terminat cu timpul de un minut, 44 de secunde şi 53 de sutimi, cel mai bun timp, cu care îşi asigură un start de pe culoarul 4.

Al doilea timp, atât al celei de a doua semifinale, cât şi la total, i-a aparţinut britanicului Duncan Scott, cu 41 de sutimi mai slab, urmat la general de americanul Luke Hobson, la 66 sutimi de secunde în urmă.

Popovici stabilise cel mai bun timp şi în serii, dominând astfel întreaga competiţie şi depunându-şi candidatura serioasă la câştigarea medaliei de aur a probei.

Finala are loc luni seară, de la ora 21.40.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici