PSG şi Mbappe la cuţite. Jucătorul cere clubului 100 de milioane de euro în salarii şi bonusuri neplătite

Atacantul i-ar fi cerut oficial fostului său angajator să îi plătească echivalentul a 100 de milioane de euro reprezentând salarii şi bonusuri neplătite.

1192 afișări
Imaginea articolului PSG şi Mbappe la cuţite. Jucătorul cere clubului 100 de milioane de euro în salarii şi bonusuri neplătite

PSG şi Mbappe la cuţite. Jucătorul cere clubului 100 de milioane de euro în salarii şi bonusuri neplătite

Kylian Mbappé a cerut oficial clubului Paris SG să îi plătească salariile şi bonusurile neplătite, au declarat pentru AFP surse apropiate subiectului, confirmând o informaţie din L'Equipe.
 
Atacantul a trimis recent o scrisoare clubului din capitală în care îi cere să achite banii, scrisoare în care a fost notificată şi Ligue de Football Professionnel (LFP).
 
Problema nu a fost încă înaintată comisiei juridice a LFP, cele două părţi fiind încă în faza de negociere.
 
PSG, care a fost forţată să-şi lase atacantul superstar să plece liber la Real Madrid în această vară, nu i-a plătit salariile şi bonusurile din aprilie şi mai, potrivit unei surse apropiate problemei.
 
Totalul, potrivit L'Equipe, este în jur de 100 de milioane de euro.
 
La momentul respectiv, o sursă apropiată dosarului a declarat pentru AFP în aprilie că neplata salariului lui Mbappé era legată de acordul semnat în vara anului 2023 între jucător şi club, în termenii căruia atacantul se angaja să renunţe la o parte din bonusurile sale.
 
Cu toate acestea, versiunea prezentată de o altă sursă implicată în negocieri era diferită: această decizie a fost luată la iniţiativa clubului, dar fără informarea atacantului. A fost evocată o sumă totală de aproximativ 80 de milioane de euro, incluzând salariile şi bonusurile.
 
Aceste tensiuni reapar în ciuda faptului că cele două părţi au indicat la începutul anului că au ajuns la un acord pe această temă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici