Reacţii după ce Spania a învins Italia şi s-a calificat în optimi la Euro

Spania a învins joi seara Italia cu scorul de 1-0 şi s-a calificat în optimi la Euro 2024 ca învingătoare a Grupei B.

Urmărește
385 afișări
Imaginea articolului Reacţii după ce Spania a învins Italia şi s-a calificat în optimi la Euro

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

„Sunt foarte mândru de rezultat şi de modul în care am câştigat acest meci, dar este un turneu foarte provocator şi cu cât vom merge mai departe, adversarii noştri vor ajunge să ne cunoască şi vor deveni din ce în ce mai dificili. Sunt multe echipe de top în această competiţie”, a spus, după meci, selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, citat de Reuters.

„Când am avut 3-4 jucători mai proaspeţi, am recuperat mai multe mingi înalte şi am creat situaţii care ne-ar fi putut duce la egalarea meciului. Dar ei au fost mult mai puternici decât noi şi au câştigat meritat”, a spus Luciano Spalletti, selecţionerul Italiei.

În minutul 55 al partidei de joi seara, Ricardo Calafiori a înscris în propria poartă.

Spania este liderul grupei B, urmată de Italia, Albania şi Croaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici