Suspendarea pentru dopaj a lui Paul Pogba a fost redusă de la patru ani la 18 luni

Suspendarea pentru dopaj a lui Paul Pogba a fost redusă la 18 luni, de la patru ani, a anunţat vineri Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Urmărește
81 afișări
Imaginea articolului Suspendarea pentru dopaj a lui Paul Pogba a fost redusă de la patru ani la 18 luni

„Suspendarea este acum de 18 luni, începând cu 11 septembrie 2023”, a declarat directorul general al TAS, Matthieu Reeb.

Internaţionalul francez a fost suspendat provizoriu de organizaţia naţională antidoping din Italia în septembrie 2023, după ce a fost depistat pozitiv cu DHEA - o substanţă interzisă care creşte nivelul de testosteron.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani, care are contract cu Juventus până în iunie 2026, a negat orice abatere şi a declarat în februarie că va face apel la TAS.

Testul antidoping a fost efectuat după victoria cu 3-0 a lui Juventus în debutul sezonului în Serie A, la Udinese, pe 20 august 2023.

Jucătorul ar putea reveni pe teren în martie 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici