Team România - Szocs şi Ionescu, eliminaţi în sferturile de finală din proba olimpică de dublu mixt

Echipa română de tenis de masă alcătuită din Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu a părăsit duminică competiţia olimpică de dublu mixt de la Paris, fiind învinşi categoric în sferturile de finală de coreenii Lim Jonghoon şi Shin Yubin.

Urmărește
231 afișări
Imaginea articolului Team România - Szocs şi Ionescu, eliminaţi în sferturile de finală din proba olimpică de dublu mixt

Team România - Szocs şi Ionescu eliminaţi în sferturile de finală din proba olimpică de dublu mixt

Un prim set a început sub semnul echilibrului, pe care coreenii l-au rupt desprinzându-se la 4-7. Tricolorii au replicat cu 5 puncte consecutive, pentru 9-7, după care au avut două mingi de set, la 10-8, nefructificate. A urmat o nouă minge de set, la 11-10, însă asiaticii au revenit cu trei puncte, cu care au preluat conducerea cu 1-0.

În următoarele două seturi, Szocs şi Ionescu nu au reuşit să găsească antidotul pentru a se impune în faţa perechii coreene, pierzând identic cu 11-8, fiind în permanenţă într-o cursă de recuperare.

Setul patru i-a avut temporar la conducere pe români, însă finalul le-a aparţinut din nou asiaticilor, care au închis meciul cu un nou 11-8.

Astfel, Lim Jonghoon şi Shin Yubin s-au impus cu 4-0 (13-11, 11-8, 11-8, 11-8) şi vor întâlni cel mai probabil în semifinală perechea chineză Wang/Sun, campioana mondială în exerciţiu.

Delegaţia română rămâne implicată în competiţia de tenis de masă, unde sunt încă în concurs sportivi la probele de simplu feminin şi masculin, dar şi în cea de echipe feminin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici