Tessa Virtue şi Scott Moir, primul loc la JO la patinaj artistic - GALERIE FOTO

Cuplul canadian Tessa Virtue şi Scott Moir, de două ori campioni mondiali, se află în fruntea competiţiei olimpice, duminică, la Vancouver, după dansul original.

Urmărește
114 afișări
Imaginea articolului Tessa Virtue şi Scott Moir, primul loc la JO la patinaj artistic - GALERIE FOTO

Tessa Virtue şi Scott Moir, primul loc la JO după dansul original (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ultima probă, programul liber, va avea loc luni seară în Canada (marţi dimineaţă în România).

Cuplul canadian are un total de 111,15 puncte după programul original pe un flamenco. În clasamentul general provizoriu, Virtue şi Moir i-au devansat pe americanii Meryl Davis şi Charlie White (108,55) şi pe campionii mondiali en titre, ruşii Oksana Domnina şi Maxim Shabalin (106,60).

Vicecampionii olimpici en titre, americanii Tanith Belbin şi Benjamin Agosto ocupă locul 4 (103,33).

Francezii Isabelle Delobel şi Olivier Schoenfelder, campioni mondiali în 2008, ocupă locul şase (96,67) şi au pierdut orice şansă de a urca pe podium pentru ultima competiţie din carieră.

Ei nu au reuşit să-şi onoreze pariul de a câştiga o medalie, la 14 luni de la ultima lor competiţie şi la patru luni şi jumătate după ce Isabelle a născut un băieţel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici