Verstappen trece de Norris şi câştigă Marele Premiu al Spaniei

  • Max Verstappen de la Red Bull s-a impus duminică, după o luptă tensionată şi strategică cu Lando Norris de la McLaren pentru a câştiga Marele Premiu al Spaniei.
  • A şaptea victorie a lui Verstappen în zece curse din acest sezon a fost decisă de un moment din prima parte a cursei.
288 afișări
Imaginea articolului Verstappen trece de Norris şi câştigă Marele Premiu al Spaniei

Verstappen trece de Norris şi câştigă Marele Premiu al Spaniei

Verstappen era lider în turul trei, în timp ce Norris a rămas blocat în spatele lui George Russell de la Mercedes timp de 15 tururi, timp în care olandezul a reuşit să îşi asigure un avans confortabil.

Lewis Hamilton a obţinut primul său podium al anului pentru Mercedes pe locul trei, în faţa lui Russell, în timp ce Charles Leclerc a fost al cincilea, urmat de coechipierul său de la Ferrari, Carlos Sainz.

Cursa a arătat faptul că Red Bull a pierdut avantajul masiv pe care l-a deţinut în primele cinci curse ale sezonului, dar şi că Verstappen e capabil de o evoluţie constantă în cockpit şi va fi greu de învins.

McLaren a ţinut pasul cu Red Bull de la Marele Premiu de la Miami de la începutul lunii mai, iar Verstappen nu a mai obţinut un pole position de la Marele Premiu al Chinei din aprilie.

Chiar şi aşa, Verstappen a câştigat trei din ultimele cinci curse şi şi-a consolidat avantajul în clasamentul general.

Norris l-a devansat pe Leclerc pe locul al doilea, dar este la 69 de puncte în spatele lui Verstappen după 10 din 24 de curse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici