Björn de la ABBA spune din nou „I Do": Nuntă surpriză la 79 de ani

  • Björn Ulvaeus, membrul legendar al trupei ABBA, şi-a unit destinul cu partenera sa, Christina Sas, într-o ceremonie intimă la Copenhaga.
  • Evenimentul, care a avut loc pe 21 septembrie 2024, marchează începutul unui nou capitol în viaţa artistului în vârstă de 79 de ani.
Urmărește
1253 afișări
Imaginea articolului Björn de la ABBA spune din nou „I Do": Nuntă surpriză la 79 de ani

Sursa foto: X

Povestea de dragoste dintre Ulvaeus şi Sas a început în 2021, la Nürnberg, Germania, în timpul lansării ultimului album ABBA, „Voyage". Relaţia lor a înflorit rapid, cei doi începând să se întâlnească în primăvara anului 2022.

Ceremonia de căsătorie a fost oficiată de comedianta şi prezentatoarea TV Sandi Toksvig, o prietenă apropiată a lui Ulvaeus. Cei doi au colaborat în 2018 la proiectul „Mamma Mia: The Party!".

Nunta a reunit familia şi prietenii apropiaţi ai cuplului. Mireasa a purtat o rochie elegantă verde, în timp ce Ulvaeus a optat pentru un costum clasic, punctează BBC.

Printre invitaţi s-a numărat şi realizatorul de radio Gyles Brandreth, care a împărtăşit impresii pozitive despre eveniment pe reţelele sociale.

Căsătoria este a treia pentru Ulvaeus. Prima sa soţie a fost Agnetha Fältskog, colega sa din ABBA, cu care s-a căsătorit în 1971 şi a avut doi copii înainte de a divorţa în 1980. A urmat apoi căsătoria cu Lena Kallersjo, care a durat din 1981 până în 2022.

Nunta lui Ulvaeus vine într-un an semnificativ pentru ABBA, marcând 50 de ani de la victoria trupei la Eurovision cu piesa „Waterloo". Deşi formaţia s-a despărţit în 1982 şi nu s-a reunit pentru Eurovision 2024 în Suedia, membrii săi continuă să fie activi în industria muzicală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici