Fanii Oasis, supăraţi din cauza preţurilor „absurde” ale biletelor la viitoarele concerte ale trupe

Oasis a anunţat preţurile biletelor pentru viitorul turneu, cu sume ce variază de la 73 de lire şi 500 de lire, ceea ce i-a supărat pe unii fani ai trupei.

Urmărește
926 afișări
Imaginea articolului Fanii Oasis, supăraţi din cauza preţurilor „absurde” ale biletelor la viitoarele concerte ale trupe

Fanii Oasis, supăraţi din cauza preţurilor „absurde” ale biletelor la viitoarele concerte ale trupe

Oasis a dat publicităţii, joi, preţurile biletelor pentru viitorul lor turneu, după ce Liam şi Noel Gallagher au confirmat că au lăsat deoparte neînţelegerile pentru mult aşteptata reuniune, informează Sky News.

Preţurile pentru cele mai ieftine bilete încep de la aproximativ 73 de lire sterline pentru locurile din tribună şi ajung la circa 150 de lire pentru accesul la zona de stat în picioare, iar cele mai scumpe bilete pot depăşi 500 de lire sterline.

Anterior, s-a speculat că preţurile biletelor ar putea depăşi pragul de 100 de lire.

Un sondaj făcut de Sky News, pe LinkedIn, a vrut să arate care sunt sumele pe care fanii sunt dispuşi să le plătească pentru a vedea una dintre cele mai mari trupe ale anilor '90.

Aproximativ 42% dintre cei care au participat la sondaj au declarat că ar dori să cheltuie mai puţin de 100 de lire pentru a vedea Oasis în concert.

Doar 6% au spus că ar plăti între 200 şi 300 de lire, în timp ce un procent mai mare, de 11%, ar fi dispus să cheltuie peste 300 de lire.

Reacţiile utilizatorilor reţelelor de socializare la preţurile biletelor sunt variate, iar unii chiar aşteaptă să afle dacă vor reuşi să obţină bilete prin sistemul de revânzare.

O parte dintre fani s-a arătat dezamăgiţi, considerând preţurile „o farsă” şi „absurde”, în timp ce alţii cred că preţul este unul corect, existând şi acei fani care ar fi gata să plătească orice sumă pentru a-i vedea din nou pe Oasis pe scenă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici