- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Trei antreprenori au ajuns la afaceri de 10 mil. lei cu o fabrică de fursecuri şi prăjituri
Compania Tual Fast Chance’98, care produce brandurile de fursecuri şi prăjituri Doctor Fursec şi Secretul Bunicii, şi-a dublat cifra de afaceri în perioada 2010-2015, ajungând la o cifră de aproape zece milioane de lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.
De asemenea, compania a început să simtă gustul câştigurilor, terminând anul 2015 (ultimele date disponibile) cu un câştig net de 624.800 de lei, faţă de 3.300 de lei în anul 2010.
Compania, înregistrată în Bucureşti, produce prăjituri, fursecuri, chec sau aperitive. În 2015, Tual Fast Chance’98 a avut în medie 64 de salariaţi, conform mfinante.ro. Din portofoliul de clienţi ai companiei fac parte retaileri precum Kaufland, Metro, Profi, Auchan, Cora, Billa ( reţea preluată de Carrefour recent), dar şi reţelele de benzinării OMW şi Petrom, conform datelor de pe site-ul companiei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Tual Fast Chance’98 este deţinută de Claudia Nacu, 41 de ani, Dragoş Nacu, 46 de ani, ambii având un pachet de acţiuni de peste 37%, conform celor mai recente date din Monitorul Oficial. Restul, acţiunilor sunt deţinută de Mioara Cristina Gheorghiu (25% din participaţii).
Piaţa de dulciuri este una fragmentată, cu mulţi jucători mici şi puţini jucători mari. Pe piaţă sunt activi producători mari precum Nestle, Heidi sau Kandia, importatori precum Mondelez, dar şi fabrici mici sau laboratoare unde se realizează prăjituri pentru o plajă mică de clienţi. Conform calculelor ZF, toate aceste companii realizează împreună afaceri de circa 1 miliard de lei. Cea mai mare investiţie din ultimii ani în sectorul dulciurilor a fost făcută de grupul turc ETI la Craiova. În această unitate, ETI a investit circa 40 de milioane de euro.
Fabrica din Craiova a fost gândită să producă iniţial circa 11.000 de produse (biscuiţi săraţi, biscuiţi dulci şi prăjituri) în primul an, după care producţia ar putea fi crescută, potrivit informaţiilor furnizate anterior de companie. Pe piaţă mai activează şi companii precum Croco, Eurex Alimentare (Ulker), Chipita sau Tecsa Business.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
CANCAN.RO
GANDUL.RO