Gallant a anunţat că armata israeliană este gata să riposteze puternic la orice atac

  • Ministrul israelian al Apărării a lansat un avertisment către Iran şi Hezbollah.
  • Yoav Gallant a anunţat că armata israeliană este gata să riposteze puternic la orice atac, relatează The Jerusalem Post.
Urmărește
1024 afișări
Imaginea articolului Gallant a anunţat că armata israeliană este gata să riposteze puternic la orice atac

Gallant a anunţat că armata israeliană este gata să riposteze puternic la orice atac

Israelul se pregăteşte pentru escaladare, le-a spus duminică ministrul Apărării, Yoav Gallant, noilor soldaţi care s-au înrolat în Brigăzile Kfir şi Nahal.

„Inamicii noştri din Iran şi Hezbollah ameninţă că ne vor face rău în moduri în care nu ne-au mai rănit până acum. Le spun, ar trebui să ştiţi asta, că oricine ne va face rău într-un mod în care nu a acţionat în trecut, este posibil să fie lovit de noi într-un mod în care nu am acţionat în trecut, iar IDF are o capacitate semnificativă şi puternică”, spune Yoav Gallant, ministrul israelian al Apărării.

La începutul acestei săptămâni, ministrul israelian de Externe, Israel Katz, a avertizat că Iranul a decis să lanseze un atac asupra Israelului, relata The Jerusalem Post.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici