Greii din Silicon Valley se înghesuie să-l ducă pe Donald Trump înapoi la Casa Albă: Fraţii Winklevoss, care s-au judecat cu Mark Zuckerberg pentru Facebook şi Elon Musk, directorul Tesla, sunt doar câţiva dintre cei ce pun pe masă milioane de dolari pentru a sprijini candidatura fostului preşedinte american

Urmărește
549 afișări
Imaginea articolului Greii din Silicon Valley se înghesuie să-l ducă pe Donald Trump înapoi la Casa Albă: Fraţii Winklevoss, care s-au judecat cu Mark Zuckerberg pentru Facebook şi Elon Musk, directorul Tesla, sunt doar câţiva dintre cei ce pun pe masă milioane de dolari pentru a sprijini candidatura fostului preşedinte american

Liderii americani din domeniul tehnologiei şi al afacerilor pariază pe Donald Trump în cursa pentru Casa Albă şi au început să doneze milioane de dolari pentru a susţine candidatura sa. Printre cei ce se alătură efortului se numără fraţii Winklevoss, cunoscuţi pentru procesul lor deschis împotriva lui Zuckerberg, dar şi Elon Musk, şeful Tesla, scrie Financial Times.

Joe Londsale, co-fondatorul Palantir, unul dintre cele mai discrete businessuri din Sillicon Valley, ridicat cu bani de la CIA, se află de asemenea pe lista susţinătorilor lui Trump.

America PAC, organizaţie politică care îl sprijină pe fostul preşedinte american, a primit numai în iune 8,7 milioane de dolari de la şefii din Silicon Valley, iar Elon Musk a promis recent un sprijin de 45 mil. dolari pe lună pentru organizaţie.

Silicon Valley a fost mult timp considerată una dintre cele mai liberale regiuni din SUA, însă unii lideri din domeniul tehnologiei, care s-au simţit vizaţi de planurile lui Biden privind impozitarea miliardarilor şi a marilor corporaţii, au început să se îndrepte către Trump.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici