IDF: lovituri „ample” au loc în Liban

Armata israeliană a anunţat că marţi seara a declanşat noi atacuri asupra ţintelor libaneze. Este vorba despre atacuri ample, au mai spus reprezentanţii IDF.

Urmărește
204 afișări
Imaginea articolului IDF: lovituri „ample” au loc în Liban

IDF: lovituri „ample” au loc în Liban

Armata lansează „atacuri ample” asupra ţintelor Hezbollah din Liban, potrivit Sky News.

Cei de la IDF nu au oferit alte detalii.

Zeci de mii de oameni au fost nevoiţi să-şi părăsească locuinţele în Liban, în urma intensificării atacurilor aeriene israeliene, a anunţat marţi ONU, descriind situaţia drept „extrem de alarmantă”.

Conform Ministerului Sănătăţii din Liban, atacurile aeriene israeliene de luni au provocat moartea a cel puţin 558 de persoane, inclusiv 50 de copii şi 94 de femei.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a raportat, de asemenea, moartea a patru angajaţi din domeniul sănătăţii şi rănirea a 16 paramedici.

Luni, Libanul a fost vizat de cele mai puternice bombardamente din ultimul an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici