Incident armat cu zeci de victime în Alabama, SUA

  • Un incident armat cu zeci de victime s-a produs în Alabama, SUA.
  • Mai mulţi trăgători au deschis focul asupra unui grup de oameni.
Urmărește
1176 afișări
Imaginea articolului Incident armat cu zeci de victime în Alabama, SUA

Cel puţin patru persoane au fost ucise şi zeci au fost rănite într-un atac în masă în Birmingham, Alabama, au anunţat poliţiştii, potrivit BBC.

„Mulţi trăgători au tras mai multe focuri asupra unui grup de oameni” în zona Five Points South a oraşului, a spus ofiţerul de poliţie din Birmingham, Truman Fitzgerald.

Poliţiştii au găsit cadavrele a doi bărbaţi şi a unei femei la faţa locului. A patra victimă a murit la spital din cauza rănilor de gloanţe, a mai spus el.

Detectivii investighează dacă bărbaţii înarmaţi s-au apropiat de victime sau au trecut cu maşina, a adăugat Fitzgerald. Niciun suspect nu a fost arestat, au precizat poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici