Iranul anunţă organizarea de exerciţii militare în nordul ţării

  • Iranul organizează un exerciţiu militar în nordul ţării.
  • Exerciţiul are loc marţi seara, a anunţat agenţia iraniană Mehr.
  • Pregătirea militarilor are loc în timp ce tensiunile din regiune sunt la cote alarmante, Iranul ameninţând Israelul cu un atac.
Urmărește
709 afișări
Imaginea articolului Iranul anunţă organizarea de exerciţii militare în nordul ţării

Iranul anunţă organizarea de exerciţii militare în nordul ţării

Exerciţiul este programat marţi seara, în intervalul 19.30-20:30, ora locală, în provincia Gilan din Iran, la Marea Caspică, potrivit Reuters. Exerciţiul a fost conceput pentru a spori pregătirea defensivă a forţelor navale ale armatei, a transmis Mehr, citând un oficial local.

Este al doilea exerciţiu militar raportat de Iran în trei zile. Iranul a promis că va ataca Israelul după asasinarea şefului Hamas, Ismail Haniyeh, pe 31 iulie la Teheran.

Iranul a dat vina pe Israel, însă israelienii nu şi-au asumat responsabilitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici