Israel ridică restricţiile impuse populaţiei în nordul ţării şi în Înălţimile Golan

Israelul a ridicat restricţiile impuse populaţiei în nordul ţării şi în Înălţimile Golan, după intensificarea atacurilor asupra sudului Libanului.

Urmărește
131 afișări
Imaginea articolului Israel ridică restricţiile impuse populaţiei în nordul ţării şi în Înălţimile Golan

Israel ridică restricţiile impuse populaţiei în nordul ţării şi în Înălţimile Golan

Armata israeliană a anunţat vineri ridicarea ordinelor de restricţie a adunările publice în mai multe comunităţi din nordul Israelului şi în Înălţimile Golan, scrie Reuters. Restricţiile au fost impuse joi seara, în urma declanşării mai multor atacuri aeriene israeliene asupra sudului Libanului.

Atacurile au început joi după-amiază şi au dus la temeri referitoare la o escaladare de proporţii a conflictului de-a lungul graniţei. Autorităţile israeliene au luat măsuri preventive pentru a proteja populaţia civilă din zonele apropiate conflictului, însă acestea au fost ridicate în cursul zilei de vineri, semn că pericolul nu mai este atât de mare.

Totuşi, autorităţile israeliene continuă să monitorizeze situaţia şi se declară pregătite să intervină în caz de noi ameninţări la adresa securităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici