Judecător suspendat pentru că a încătuşat o fată care dormea în timpul unei excursii

  • Un judecător din Detroit a fost suspendat deoarece a forţat o fată de 15 ani să poarte cătuşe şi o uniformă de închisoare.
  • Adolescenta părea că a adormit în timpul unei excursii la tribunalul din Detroit, iar judecătorul a încercat să-i dea o lecţie.
Urmărește
3465 afișări
Imaginea articolului Judecător suspendat pentru că a încătuşat o fată care dormea în timpul unei excursii

Sursa foto: AP

Judecătorul tribunalului Kenneth King a spus că nu-i place „atitudinea” Evei Goodman şi că vrea să-i arate „cum trebuie să se comporte într-o sală de judecată”, potrivit BBC.

Adolescenta se afla în vizită la Judecătoria Sectorului 36 într-o excursie organizată de o organizaţie de caritate. Judecătorul a explicat că a încercat să le arate copiilor cât de grav este să ajungi în faţa instanţei.

„Voi face tot ce trebuie făcut pentru a-i ajuta pe aceşti copii să înţeleagă şi să mă asigur că ei nu ajung în faţa mea", a transmis judecătorul.

Imaginile cu fata încătuşată şi în haine de închisoare au stârnit dezbateri publice. Mama fetei a protestat, iar superiorii judecătorului au deschis o anchetă.

Judecătorul-şef William McConico a declarat că a efectuat o „investigaţie internă rapidă şi amănunţită” a incidentului şi a decis să-l retragă temporar pe King din cazurile sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici