Kamala Harris afirmă că îl crede pe Donald Trump că este un fascist: „Este un pericol pentru securitatea Americii”

  • Vicepreşedinta SUA, Kamala Harris, a afirmat despre Donald Trump că îl crede un fascist.
  • Democrata a declarat că fostul preşedinte american este un pericol pentru securitatea Americii.
Urmărește
193 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris afirmă că îl crede pe Donald Trump că este un fascist: „Este un pericol pentru securitatea Americii”

Kamala Harris afirmă că îl crede pe Donald Trump că este un fascist: „Este un pericol pentru securitatea Americii”

Candidata democrată la alegerile prezidenţiale din SUA, Kamala Harris, a afirmat în cadrul unui eveniment găzduit de CNN că îl crede pe Donald Trump un fascist, după ce a fost întrebată dacă îl consideră pe fostul preşedinte american în acest fel.

Afirmaţia democratei vine după ce în ultima perioadă au apărut informaţii potrivit cărora fostul preşedinte american şi actual candidat republican în cursa pentru Casa Albă l-ar fi lăudat pe Adolf Hitler.

„Eu cred că Donald Trump este un pericol pentru bunăstarea şi securitatea Americii”, a adăugat ea în cadrul evenimentului.

Aceste afirmaţii laudative făcute de Trump la adresa lui Hitler au fost dezvăluite de John Kelly, cel mai longeviv şef de cabinet al republicanului, într-un raport publicat în The New York Times. Acesta punctase faptul că Trump afirmase despre Hitler că a făcut şi „unele lucruri bune” şi că „îşi dorea generali aşa cum avea Adolf Hitler” în locul armatei americane.

Ulterior, prin intermediul unei postări pe platforma sa, Truth Social, Donald Trump a negat aceste afirmaţii, spunând că John Kelly „a inventat o poveste”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici